Design a site like this with WordPress.com
Per començar

La Plataforma Ribera Digna, en contra del projecte de macro abocador de Riba-roja d’Ebre.

Damià Calvet es reuneix el proper dijous 14 de febrer al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre amb els alcaldes dels municipis.
La Plataforma Ribera Digna convoca una concentració el mateix dia per tal de demostrar al conseller que la població rebutja el model de macro abocador.

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet es reuneix amb els alcaldes de la Ribera d’Ebre aquest dijous, 14 de febrer al Consell Comarcal amb motiu d’aclarir la posició de la Generalitat envers el projecte.

A través de la Plataforma Ribera Digna es fa una crida i convidem a tota la gent de la comarca i voltants a participar, ja sigui amb pancartes o tractors per demostrar al conseller que el poble no està disposat a suportar més projectes insostenibles, com és el cas del projecte de macro abocador a Riba-roja, que xoca amb el model socioeconòmic amb el que s’ha estat treballant durant anys, basat amb el turisme rural i familiar de qualitat.

Totes aquelles persones disposades a unir-se a la causa, poden col·laborar amb l’elaboració de pancartes, un acte obert que organitza la Plataforma Ribera Digna el dimecres 13 de febrer a la Sala de la Renaixença de Benissanet a les 19h.

La Plataforma Ribera Digna és una associació sense ànim de lucre i ha estat creada per un grup de persones del territori amb l’objectiu d’aturar immediatament el projecte d’abocador i treballar. L’associació remarca el desvinculament de partits polítics i institucions i està oberta a tothom per tal de garantir la transparència en el seu funcionament.

Autor: riberadignaplataforma

La Plataforma Ribera Digna lluitem contra la construcció del macroabocador de residus industrials a Riba-roja d'Ebre

A %d bloguers els agrada això: