Design a site like this with WordPress.com
Per començar

COMUNICAT DE LA PLATAFORMA RIBERA DIGNA – 22/2

La Diputació de Tarragona rebutja la moció presentada per ERC contra el macro abocador de Riba-roja amb 15 vots en contra (PDeCAT, PSC, PP i C’s), una abstenció (PSC) i 9 a favor (ERC, CUP i 1 de PDeCAT).

La diputació ha donat l’esquena al sentiment de les Terres de l’Ebre i Priorat majoritàriament contrari al projecte de macroabocador. A proposta del PDeCAT, la Diputació de Lleida es va posicionar en contra de l’abocador; PSC i PP a les Terres de l’Ebre voten a favor de la moció… perquè a Tarragona no?

El resultat de la votació d’avui, en especial el posicionament del PDeCAT (partit que dirigeix Territori i Sostenibilitat) ens fa veure que les paraules de Calvet eren per quedar bé. No s’entén que una setmana després de reunir-se amb els alcaldes i la Plataforma i comprometre’s a estudiar jurídicament les vies a seguir per poder aturar el projecte, la Diputació de Tarragona prengui aquest posicionament. Això ens fa desconfiar encara més de les paraules del conseller Calvet i del possible acord que es pugui arribar a partir del dia 12 de març amb els estudis jurídics complets.

Des de la Plataforma seguim treballant més que mai per parar el macroabocador amb la mobilització continuada!

#ProuAgressionsAlTerritori 🚫💩

Autor: riberadignaplataforma

La Plataforma Ribera Digna lluitem contra la construcció del macroabocador de residus industrials a Riba-roja d'Ebre

A %d bloguers els agrada això: