Design a site like this with WordPress.com
Per començar

COMUNICAT DE LA PLATAFORMA RIBERA DIGNA – 4/4

Des de la Plataforma Ribera Digna lamentem que l’alcalde de Riba-roja, Antonio Suárez, tiri pel dret sense escoltar a la societat riberenca i al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Des de la Plataforma volem denunciar, un cop més, la falta de transparència de l’ajuntament de Riba-roja que ha donat el permís d’obra sense comunicar res prèviament. De nou els membres de la Plataforma ens hem assabentat de l’aprovació i la roda de premsa per les trucades dels mitjans de comunicació que volien saber les nostres reaccions.

Al conèixer la notícia ens hem ficat a treballar amb serveis jurídics i tècnics independents coordinadament amb el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per veure fins on poden arribar després de la retirada del permís de la CHE i fins on podem arribar nosaltres per evitar l’abocador. Al mateix temps estem començant a engegar la maquinària per una propera gran mobilització a la Ribera d’Ebre contrària l’abocador. Ha quedat demostrat que l’abocador només s’aturarà si el poble ho atura.

Des de la Plataforma Ribera Digna no entenem com el govern diu que no es farà res pel que fa a l’abocador i l’alcalde de Riba-roja, que al mateix temps és delegat del govern de territori i sostenibilitat a les Terres de l’Ebre, va a la seva donant el permís d’obra contradient al Conseller Damià Calvet i al President Quim Torra. Per això creiem que no pot seguir sent representant de la Generalitat a les Terres de l’Ebre. Per això també demanem el seu cessament immediat com a delegat de territori i sostenibilitat.
Un delegat no pot anar a la seva, ignorant al govern i el territori. La Generalitat ha d’actuar ja!

Autor: riberadignaplataforma

La Plataforma Ribera Digna lluitem contra la construcció del macroabocador de residus industrials a Riba-roja d'Ebre

A %d bloguers els agrada això: